Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Zelenilo dobilo ponton za pristan brodova

U Beogradu je danas potpisan ugovor između Jugoslovenskog rečnog brodarstva i JKP "Gradsko zelenilo" kojim je precizirano da JRB ustupa novosadskom preduzeću ponton koji će imati funkciju pristana na Dunavu.

Ombudsman: Problem je u sistemu vaspitanja dece

Pokrajinski ombudsman je saopštio da poslednji incident u Ekonomskoj školi u Novom Sadu jasno pokazuje da učenici nisu bezbedni u ustanovi u kojoj bi trebalo da se obrazuju, vaspitaju i pripreme za kasniji život.

Lakše do posla uz PMBOK i PMP sertifikat

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka od nedavno u svom timu ima sertifikovane projekt menadžere od strane američkog Project Management Institute (PMI).

Nekvalitetan gas uzrok visokih računa?

Zbog pritužbi građana na visinu decembarskih računa za gas, Ministarstvo energetike sprovešće kontrolu kvaliteta i količine isporučenog gasa i oduzeti licencu snabdevačima ukoliko se dokaže nepravilnost, saznaje 021. 

Lučić: Ima dovoljno citostatika

Stigle su potrebne količine lekova koji će omogućiti kontinuirano i nesmetano lečenje svih pacijenata obolelih od malignih bolesti na teritoriji Vojvodine, rekao je direktor Instituta za onkologiju, Miloš Lučić.